Brad Pitt...........

Ići dole

Brad Pitt...........

Počalji od ItachiUchiha taj Uto Feb 23, 2010 8:58 pm

Pit je rođen u Šoniju, država Oklahoma, SAD, u južnobaptističkoj porodici Vilijama A. Pita i Džejn Ete Hilhaus. Porodica Pitovih se uglavnom sastoji od engleskih i irskih disidenata. On i njegovo dvoje braće, Dag Pit i Džuli Nil Pit, su odrasli u Springfildu, država Misuri, gde se porodica preselila ubrzo posle njegovog rođenja. Pitovi roditelji i braća i dalje žive u Springfildu.

U srednjoj školi, Pit se bavio sportskim aktivnostima, učestvovao u debatama, učeničkim organizacijama i školskim muzičkim organizacijama. Pohađao je Misuri školu novinarstva na Univerzitetu Misurija – Kolumbija. Malo je falilo da dobije diplomu novinarstva 1986. kada je napustio školu da okuša sreću u Holivudu.
[uredi] Rani radovi

U početku se Pit pojavljivao u epizodnim ulogama u televizijskim serijama i filmovima. Prvu glavnu ulogu Pit je dobio 1988. u filmu Tamna strana Sunca, gde je igra mladog Amerikanca odvenog od strane porodice na Jadran da pronađe lek za očajno stanje kože. Film je sniman u Jugoslaviji u leto 1988. i Pit je bio plaćen 1.523 dolara za nedelju sedam nedelja.[traži se izvor od 09. 2009.] Ipak, sa montažom pri kraju, rat je prekinuo završetak filma i veliki deo filma je izgubljen. Film je objavljen tek 1997.
[uredi] Nagrade

Pit je bio nominovan za nagradu Oskar za sporednu ulogu u filmu Dvanaest majmuna!
avatar
ItachiUchiha

Broj poruka : 8
ASS : 7
Datum upisa : 23.02.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu